Dark Light

Despre Noi

Cine suntem noi?

iDrоnеѕ.ro este un magazin Online nou si inovativ, care se ocupa in general de vanzarea unor modele diferite de drone, camere de actiune, stabilizatoare si multe alte accesorii. Noi suntem o companie cu crestere rapida, al carei obiectiv principal este de a oferi clientilor sai o mare varietate de produse. La noi veti gasi o mare diversitate de drone, piese si accesorii pentru ele dar si servicii de reparare ale acestora.  In magazinul nostru online veti gasi o gama  larga de drone, atat pentru incepatori, cat si pentru avansati. Noi facem tot posibil sa indeplinim toate nevoile clientilor nostri.

Viziunea noastra pentru munca!

Sa facem totul cu dorinta … Dorim ca noi, de la iDrones.ro sa facem ca dorintele clientilor nostri sa devina realitate si vom face tot ceea ce ne sta in putinta sa realizam acest lucru !!! Noi lucram pentru tine! Va multumim ca ati ales site-ul nostru.

Misiunea noastra

Ne straduim sa crestem numarul de produse in mod constant, sa oferim intotdeauna cele mai noi modele de pe piata si sa indeplinim toate nevoile clientilor nostri.

What can we do for you ?

Întotdeauna online pentru întrebările dvs. Ne puteți contacta prin: chat online, telefonic, prin e-mail, Skype sau Viber.

Vă oferim numai produse de calitate și testate!

După plasarea unei comenzi, aceasta este procesată și trimisă de firma de curierat! Până la 48 de ore comanda dvs. este cu dvs.!

Dorim ca toți clienții noștri să fie mulțumiți de serviciile noastre. Dacă aveți comentarii, nu ezitați să ni le împărtășiți!

Cel mai înalt nivel de securitate SSL atunci când partajați date și plăți! Cumpărați fără să vă faceți griji cu privire la datele dvs.!

Ne străduim să adăugăm produse noi în fiecare zi pentru a satisface chiar și cei mai pretențioși clienți!

Site-ul nostru este organizat astfel încât să vă puteți găsi drumul rapid și ușor.

Puteți returna produsul achiziționat în termen de 14 de zile de la data cumpărării. Singura condiție este ca mărfurile să fie în forma în care am trimis-o.