Dark Light

Despre Noi

Cine suntem noi?

iDrоnеѕ.ro este un magazin Online nou, prosper și inovator, care se ocupă în totalitate de vânzarea Dponov din clasa joasă și înaltă. Suntem o companie cu creștere rapidă, al cărei obiectiv principal este de a oferi clienților săi o mare varietate de produse. Aici veți găsi diferite tipuri de modele, accesorii pentru accesorii, piese de schimb și repararea celor mai bune condiții posibile. Oferim o acceptare largă a Dpons, potrivită pentru începători, avansați, precum și dpones profesioniști pentru a ne satisface nevoile.

Viziunea noastră pentru muncă!

Să facem totul cu dorință … Dorim în iDrones.ro să deschidem tot ceea ce aveți nevoie și vom acționa pentru asta !!! Lucrăm pentru tine! Vă mulțumim că ați ales site-ul nostru.

Misiunea noastră

Ne străduim să creștem numărul de produse de pe piață în fiecare zi, să oferim întotdeauna cele mai noi modele de pe piață și astfel vom putea face la fel.

What can we do for you ?

Întotdeauna online pentru întrebările dvs. Ne puteți contacta prin: chat online, telefonic, prin e-mail, Skype sau Viber.

Vă oferim numai produse de calitate și testate!

După plasarea unei comenzi, aceasta este procesată și trimisă de firma de curierat! Până la 48 de ore comanda dvs. este cu dvs.!

Dorim ca toți clienții noștri să fie mulțumiți de serviciile noastre. Dacă aveți comentarii, nu ezitați să ni le împărtășiți!

Cel mai înalt nivel de securitate SSL atunci când partajați date și plăți! Cumpărați fără să vă faceți griji cu privire la datele dvs.!

Ne străduim să adăugăm produse noi în fiecare zi pentru a satisface chiar și cei mai pretențioși clienți!

Site-ul nostru este organizat astfel încât să vă puteți găsi drumul rapid și ușor.

Puteți returna produsul achiziționat în termen de 14 de zile de la data cumpărării. Singura condiție este ca mărfurile să fie în forma în care am trimis-o.