Skip to content

☎︎ Contactaţi: +40312297083 | Whatsapp/Viber: +359 885 520 124

✉︎ E-mail: [email protected]

Verificare video DJI Care

Va multumim pentru interesul manifestat pentru DJI Care. Cititi acest mesaj in intregime inainte de a utiliza serviciile DJI Care. 

1. Prin utilizarea acestui serviciu, recunoasteti ca ati citit si intelegeti ce este DJI Care.
2. Acceptati doar videoclipuri care se refera la verificarea produsului DJI Care si DJI Care Refresh. Produsele video care nu se refera la produsele DJI Care si DJI
Care Refresh nu vor trece verificarea video.
3. Daca aveti nevoie sa verificati aeronava voastra, conectati-va la contul DJI. Pentru a evita complicatiile inutile, nu utilizati contul DJI al altcuiva.
4. Asigurati-va ca informatiile dvs. personale si numarul de serie al aeronavei sunt exacte si adevarate. DJI nu este responsabil pentru orice informatii false sau inexacte.
5. Asigurati-va ca vizionati videoclipul de verificare video DJI Care. Acordati atentie pasilor afisati in videoclip si inregistrati-va. Nu uitati sa va inregistrati videoclipul intr-o zona deschisa, cu vizibilitate clara.
6.Pentru intrebari despre inregistrarea unor videoclipuri, contactati asistenta DJI la https://www.dji.com/support pentru asistenta.
7. Nu editati videoclipul. Videoclipurile editate nu vor trece de verificare.
8. Salvati o copie a videoclipului dupa ce l-ati trimis.
9. Asigurati-va ca aveti o conexiune buna la retea cand incarcati videoclipul pe YouTube si ca linkul este valabil timp de 6 luni. Daca legatura video este dezactivata, va trebui sa furnizati un nou videoclip cu aceeasi aeronava in termen de 3 zile de la primirea notificarii de la DJI.
10. Schimbati-va conexiunea daca videoclipul nu reuseste sa se incarce. Daca tot nu puteti incarca videoclipul dupa mai multe incercari, contactati asistenta DJI la https://www.dji.com/support pentru asistenta.
11. Nu exista nicio taxa pentru verificarea video.
12. Toate informatiile furnizate catre DJI vor fi pastrate private si confidentiale.
13. Echipa oficiala de intretinere DJI va verifica videoclipul de verificare conform standardelor de verificare pentru produsul relevant in termen de 3 zile lucratoare. Acordati atentie contului de e-mail asociat contului dvs. DJI. Acesta isi rezerva dreptul la o interpretare finala a serviciului de verificare video.

Sabloane de verificare video

Inainte de a filma videoclipul, urmati instructiunile de mai jos:

Inainte de a inregistra videoclipul, asigurati-va ca aeronava, telecomanda si dispozitivul mobil sunt conectate.

Inregistrati videoclipul intr-un mediu in care semnalul GPS este puternic.
NU editati videoclipul.
Sunt doua tipuri de verificare video: DJI Go 4, DJI Fly
Proces de verificare video

Cand inregistrati videoclipul de verificare a aeronavei, inregistrati urmatorul continut in ordine.

Pasul 1: Afisati numarul de serie al telecomenzii

1. Porniti aeronava si conectati-va la ea, deschideti ecranul de inregistrare, porniti DJI GO 4 (DJI Fly) si apoi apssati „GO FLY”. Introduceti setarile generale si selectati „Despre” pentru a afisa numarul de serie al telecomenzii.

Pasul 2: Afisati performanta cardanului

2. Accesati meniul de configurare a cardanului si apoi incepeti calibrarea automata a cardanului. Odata ce calibrarea este finalizata, mutati cadranul pe telecomanda.

Pasul 3: verificati starea zborului

3. Reveniti la vizualizarea camerei si atingeti bara de stare a zborului din partea stanga sus a ecranului pentru a intra in lista de stare a aeronavei. Derulati incet pagina pentru a confirma ca nu exista alerte de eroare. (Pentru DJI GO 4).

4. Reveniti la vizualizarea camerei si atingeti bara de stare a zborului din coltul din stanga sus al ecranului pentru a intra in lista de stare a aeronavei, confirmati ca nu exista alerte de eroare. (Pentru DJI Fly).

Pasul 4: Afisati vizualizarea camerei

5. Reveniti la vizualizarea camerei si tineti apasat in timp de cel putin 3 secunde, confirmati ca semnalul GPS, semnalul telecomenzii si semnalul transmisiei video sunt normale.

6. Opriti inregistrarea.

Join WaitlistWe will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.