Skip to content

☎︎ Contactaţi: +40312297083 | Whatsapp/Viber: +359 885 520 124

✉︎ E-mail: [email protected]

Întrebări frecvente (FAQ)
Drones

1. Cum se lansează (pornește) drona este cea mai pusă întrebare.

Soluție posibilă: Așezați drona pe o suprafață plană (pe sol). Porniți drona (bateria dronei trebuie să fie încărcată). LED-urile dronei încep să clipească. Apoi porniți telecomanda. Telecomanda trebuie să fie asociată cu drona. La modelele mai profesionale acest lucru se face automat, dar la modelele mai mici (majoritatea modelelor cu motor perie) trebuie să faceți împerecherea. Trebuie să apuci stick-ul din stânga al telecomenzii și să-i dai maxim în sus și apoi maxim în jos. Telecomanda va emite un bip (bip) și veți vedea că luminile dronei nu mai clipesc, ci sunt constante. Aceasta înseamnă că drona s-a asociat cu telecomanda și este gata de zbor. Din nou, există mai multe moduri de a roti aripioarele și de a ridica drona. La unele modele, trebuie doar să împingeți stick-ul stâng înainte și drona va începe să se ridice, iar în alte modele, trebuie să împingeți simultan ambele stick-uri în jos și înăuntru (diagonal) sau în jos și în afară (din nou în diagonală) astfel aripioarele se vor învârti și acum trebuie să accelerezi stick-ul din stânga pentru a ridica drona. La alte modele, toate acestea sunt simplificate, printr-un singur buton de pe telecomandă, care pornește drona apăsând-o.

2. Toate cele patru aripioare se rotesc și drona nu vrea să decoleze, se clătină într-o parte sau se răstoarnă.

Soluție posibilă: Verificați aripioarele dronei pentru a vă asigura că sunt în locurile potrivite. Lamele au un sens de rotație și desemnarea A și B.

3. Drona doar clipește și nu vrea să învârtă aripioarele.

Soluție posibilă: Încărcați bateria dronei și verificați dacă ați asociat telecomanda cu drona.

4. Drona decolează, dar merge imediat într-o singură direcție.

Soluție posibilă: Așezați drona pe o suprafață plană și calibrați-o.

5. Una dintre lamele dronei nu se învârte sau se învârte la un RPM mai mic.

Soluție posibilă: Verificați dacă în poziția oprită lama se rotește ușor cu mâna. Verificați dacă există fire de păr încâlcite sau alte obiecte. Așezați drona pe o suprafață plană și calibrați-o. Dacă metodele descrise nu ajută, probabil că motorul trebuie înlocuit.

6. Nicio imagine de la camera dronei.

Soluție posibilă: Verificați dacă sunteți conectat la rețeaua WiFi a dronei și că utilizați aplicația corectă.

7. Pot pune o baterie mai mare pe dronă?

Soluție posibilă: Da, cu unele drone există o astfel de posibilitate. Vă rugăm să consultați un specialist DRONES.BG la tel: 0312297083

8. Pot să măresc raza de acțiune a dronei mele?

Soluție posibilă: Da, cu unele drone există o astfel de posibilitate. Vă rugăm să consultați un specialist DRONES.BG la tel: 0312297083

Camere de acțiune

1. Am primit camera pe care am comandat-o, dar nu porneste pe baterie.

Soluție posibilă: bateriile camerei nu sunt încărcate din fabrică. Este necesar să porniți camera pentru a încărca prima dată timp de 12 ore.

2. Voi folosi camera sub apă.

Soluție posibilă: Da, acesta este scopul principal al acestor camere, dar trebuie să puneți camera în carcasa impermeabilă inclusă în set înainte de a o scufunda. Verificați dacă garnitura de cauciuc de pe spatele carcasei este strânsă și se potrivește bine și uniform.

3. La înregistrare, sunetul este foarte slab.

Solutie posibila: Daca folositi carcasa impermeabila este normal ca sunetul sa fie mult mai slab deoarece carcasa este foarte bine izolata.

4. Pot monta camera în locuri diferite?

Soluție posibilă: Da, în setul celor mai multe camere de acțiune există un set mare de accesorii cu care camera poate fi fixată în diferite locuri. Dacă nu reușiți să găsiți accesoriul de atașament potrivit, puteți contacta echipa DRONES.BG la telefon: 0312297083

5. Înregistrarea video cu camera se oprește brusc sau se întrerupe.

Soluție posibilă: verificați că cardul de memorie pe care îl utilizați este suficient de rapid pentru cameră. Camerele care înregistrează la rezoluție video 4K necesită carduri de memorie rapide (Clasa 10) cu o dimensiune recomandată de 16-32 GB.

Join WaitlistWe will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.