Skip to content

☎︎ Contactaţi: +40312297083 | Whatsapp/Viber: +359 885 520 124

✉︎ E-mail: [email protected]

Garanție

Garantia va fi recunoscuta dupa o verificare de catre o persoana tehnica a IDRONES.RO pentru a se stabili daca produsul indeplineste toate conditiile serviciilor de garantie. Important! In cazul inlocuirii unui produs in garantie, perioada de garantie a noului produs nu se prelungeste. Data achizitiei initiale este considerata a fi inceputul perioadei de garantie. 

GARANTIA DE CONFORMITATE: 24 luni

DURATA MEDIE DE UTILIZARE: 24 luni

GARANTIA COMERCIALA:  24 luni

Conditii Generale

Produsele achizitionate cu o factura insotitoare, beneficiaza de o garantie legala de conformitate de doi ani, conform legislatiei in vigoare: O.G.21/1992 republicata cu completari si modificari ulterioare, incepand cu data livrarii produsului sau cu data la care consumatorul intra in posesia fizica a produselor in conditiile prevazute de O.G. 34/2014. Pentru a beneficia de garantia de conformitate sau de cea comerciala in cadrul unor promotii, consumatorul are sarcina sa detina documentele fiscale de provenienta a produsului.

Modalitati de asigurare a garantiei

Modalitatile de asigurare a garantiei sunt urmatoarele: repararea si inlocuirea cu un produs identic, sau restituirea contravalorii produsului in cazul in care nu sunt posibile primele doua modalitati. Asigurarea garantiei se va face in primul rand prin repararea produsului in termen de maxim 15 zile calendaristice in conformitate cu legislatia in vigoare. Accesoriile produselor beneficiaza de aceeasi perioada de garantie ca si produsul principal, cu exceptia cazurilor in care in documentele de utilizare nu este specificat un lucru de exceptie. Componentele din material plastic, fonta, sticla si alte materiale casante care sunt deterioarate prin soc mecanic nu fac obiectul garantiei.

Pentru indeplinirea dorintelor voastre si pentru o eficienta de colaborare mai mare, precum si pentru respectarea legislatiei in vigoare, va recomandam sa ne sunati pe acest numar de telefon: 0040 312297083, sau sa ne scrieti la adresa de email: [email protected] pentru a primi informatii suplimentare despre adresa exacta de efectuare a reparatiei produsului dvs. Produsul reparat va fi inapoiat catre cumparator prin curier.

Conditii de recunoastere a garantiei:

Produsele care au un numar unic de serie (ЅN) dispun de o garantie, in cadrul teremului stabilit, pentru fiecare produs in parte. Perioada de garantie incepe de la data achizitionarii fiecarui produs in parte. Produsul trebuie sa ajunga la noi pentru a fi verificata garantia acestuia. Returnarea produsului intr-o stare potrivita se face in termen de 14 zile calendarice, considerate de la data primirii produsului, conform legislatiei. Perioada de nefunctionare prelungeste respectiv perioada de garantie si intra in vigoare din momentul inregistrarii produsului in service, pana cand acesta este pregatit de utilizare normala.

Nu se recunoaste o garantie pentru defectiuni care provin din nerespectarea conditiilor de transport, depozitarea, exploatarea sau intretinerea incorecta a produsului. Garantia nu va fi recunoscuta si in cazul unei ciocniri sau lovituri, accidente, dezastre electrice, mecanice sau termice, existenta unei niveluri ridicate de amestecuri, defectiuni provocate de apa sau alte lichide, expunere la foc, la umiditate, ventilare sau utilizare necorespunzatoare a produsului, in cazul utilizarii unor dispozitive defectuate sau a unor cabluri de conexiune (еlectrice sau de date), defecte, deteriorate, lipite, conectate in mod gresit, in cazul unor interventii asupra produselor (indiferent de carecterul acestora), facute de persoane neautorizate, de furnizori sau prin efectuarea unor schimbari ale numerelor de serie ale cardului de garantie.  

iDrones.ro nu va fi responsabil pentru garantiile produselor in urmatoarele conditii:

Produse defectate sau deteriorate din cauza unei utilizari/asamblari necorespunzatoare.
Platforme, componente si accesorii, stricate sau defectate, din cauza utilizarii necorespunzatoare a unei baterii de acumulator. Platforme de zbor, componente si accesorii, stricate sau defectate, din cauza utilizarii necorespunzatoare a unei baterii de acumulator.
Platforme de zbor, componente si accesorii, stricate sau defectate, din cauza utilizarii unei baterii de acumulator incorecta.
Platforme de zbor, componente si accesorii, stricate sau defectate, din cauza unei greseli in timpul utilizarii produsului,
Platforme de zbor, componente si accesorii, stricate sau defectate, din cauza nerespectarii instructiunilor de utilizare.
Platforme de zbor, componente si accesorii, stricate sau defectate, din cauza utilizarii unor piese de schimb/accesorii incompatibile sau neoriginale (elice, proiectori, cabluri, etc.)
Platforme de zbor, componente si accesorii, stricate sau defectate, in urma unor dezastre naturale, incendii, inundatii, fulgere si dezastre energetice.
Platforme de zbor, componente si accesorii, stricate sau defectate, in urma unei pilotari asupra proprietati private sau agentii guvernamentale unde poate sa aiba amortizoare instalate care pot sa afecteze functionarii normale a platformei de zbor si a componentelor acesteia.
Platforme de zbor, componente si accesorii, stricate sau defectate, in urma unor activitati de reparatii si/sau interventii din partea utilizatorului si a altor persoane neautorizate.

Pentru ca garantia dvs. sa fie valabila, este obligatorie prezentarea acesteia in forma sa originala, impreuna cu factura si/sau bonul fiscal. Produsul trebuie sa fie insotit cu toate accesoriile cu care a fost expediat.

Garantia nu va fi valabila in cazul in care in interiorul produsului apar urme de mancare, lichide sau corpuri straine. Furnizorul nu va fi raspunzator pentru nici o deteriorare a produsului, in cazul pierderii de informatii sau date, precum si pentru toate daunele, care vanzatorul ar putea suporta in urma acestor pierderi. Reclamatia se poate depune sub forma orala sau scrisa. Indiferent de garantia comerciala, vanzatorul este rasponsabil pentru absenta conformitatii bunurilor de consum, in conformitate cu art. 112 – 115 din legea de protectia consumatorului.

Nu se ofera o garantie in cazul in care documentele de garantie nu sunt prezentate, au fost deteriorate / schimbate sau ilizibile. Pierderea cardului de garantie poate duce la neprimirea garantiei. Va recomandam ca aceasta sa fie insotita de ambalajul original, pentru a se garanta integritatea produsului in timpul transportarii. Produselor fara etichete sau sigilii de garantie, defecte sau cauzate de manipularea sau asamblarea necorespunzatoare nu li se acorda garantie.

Termenul de garantie este de 3 luni si intra in vigoare de la data achizitionarii produsului.
*Acumulatorul si motoarele sunt incadrate in categoria “consumabile” si de aceea garantia acestor produse este de 15 zile.

Produsele in garantie sunt supuse unei reparatii (daca indeplinesc conditiile de garantie). Daca reparatia nu se poate face, produsul poate fi inlocuit. Clientii ne pot contacta oricand, iar informatiile de contact sunt prezentate pe site.

 

19.08.2023

Join WaitlistWe will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.